Τηλ.::
Κίνα Λιανικές οθόνες LCD κατασκευαστής
Shenzhen Kerchan Technology Co.,Ltd

Co. τεχνολογίας Kerchan Shenzhen, ΕΠΕ

Κύρια αλλαγή στη λιανική οθόνη

Αρχική Σελίδα

Shenzhen Kerchan Technology Co.,Ltd

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5

Shenzhen Kerchan Technology Co.,Ltd

Η Co. τεχνολογίας Kerchan Shenzhen, ΕΠΕ έχει προκύψει ως κύριο εργοστάσιο των προϊόντων τηλεοπτικής επίδειξης -καταστημάτων LCD υψηλός-αντίκτυπου για τον εμπορικό και το σημείο της βιομηχανίας αγορών, επενδύθηκε από Kerchan τη τεχνολογική ομάδα που περιορίστηκε το 2007. Το Kerchan είναι ένας από τους top 10 κατασκευαστές του ψηφιακού συστήματος σηματοδότησης, λύση επίδειξης οθόνης στα προηγούμενα 10 έτη.


Εστιάζουμε στη λιανική λύση μαρκαρίσματος LCD screen&, η γραμμή προϊόντων περιλαμβάνει 7-21.5» εμπορική αρρενωπή και μη-αρρενωπή βασισμένη ταμπλέτα χρήσης, ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης 15,6» - 65», Sanitizer χεριών πίνακας διαφημίσεων, κ.λπ. Παίρνουμε όλο και περισσότερο καλοί ανατροφοδοτούμε από τους πελάτες μας στις Ηνωμένες Πολιτείες, Μέση Ανατολή και Europe.Recentely, προωθήσαμε μερικές νέες τεχνολογίες όπως το ανελκυστήρας-και-παιχνίδι, υπολογισμός αισθητήρων κινήσεων, υπολογισμός κουμπιών ώθησης, RFID, ανιχνευτής χρησιμοποιώ στη ΛΑΪΚΉ επίδειξη, ect. Είμαστε εμπαθείς για τη βοήθεια των πωλήσεων αύξησης πελατών μας με την παροχή της εύκαμπτης λύσης διαφήμισης. Το όραμά μας πρόκειται να είσαι μια επιχείρηση πρώτης θέσης που καθιστά τους πελάτες μας ικανοποιώ? και το προσωπικό ευτυχές.

 

Γιατί Kerchan;

1. Με 12 έτη εμπειρίας της τηλεοπτικής οθόνης, λύσεις φιλικός-προϋπολογισμών προσφοράς Kerchan για το ΛΑΪΚΟ πελάτη επίδειξης.

Κάνετε τη στάση πελατών μας έξω επάνω από τον ανταγωνισμό τους.

2. ΤοKerchanπαρέχειπάντατοποιοτικόπροϊόνσελογικήτιμή, έναςκατ' εκτίμησηαριθμόςότιμπορείτενα σώσετετουλάχιστον30%τουκόστουςσαςαπότουςτοπικούςπρομηθευτές

3. ΤοKerchanαφιέρωσετοπροσωπικότηςσυντεταγμένηςεπαγγελματιώνκαιδιαχειρίζεταικάθελεπτομέρειακάθεπρογράμματοςαπότηνέναρξηστηνπαράδοση. Εκείνος ομέσοςγρηγορότεροςχρόνοςπαράδοσηςκαιλάθος0γιατηδιαταγήπρογράμματόςσας.

4. Αποδοτική επικοινωνία προσφοράς προσωπικού Kerchan. Η ομάδα πωλήσεων Kerchan δίνει την υψηλή προσοχή και καλά-καταλαβαίνει στις ανάγκες σας, προσφέρει την εργασία 12hours στο communcate με σας για την έρευνα ή το πρόγραμμά σας.

Κίνα Shenzhen Kerchan Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Kerchan

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : <70000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

ιστορία της εταιρίας

Το Kerchan ιδρύθηκε από τον κ. Simon το 2006, και χτίσαμε το εργοστάσιό μας το 2008, παράγοντας κυρίως το ψηφιακό πλαίσιο φωτογραφιών εκείνη τη στιγμή. Κατά τη διάρκεια του 2008-2009, βρήκαμε ότι το ψηφιακό πλαίσιο φωτογραφιών ήταν ενσωματωμένο στις ΛΑΪΚΕΣ επιδείξεις για να παίξει τα βίντεο από όλο και περισσότερους πελάτες.

 

Ο κ. Simon σκέφτηκε ότι ήταν η σωστή στιγμή να γίνει κάτι για τη ΛΑΪΚΗ βιομηχανία επίδειξης για να τους βοηθήσει να κάνουν τα καλύτερα προϊόντα. Από Feb.2009, κάναμε την έρευνα και την ανάπτυξη σύμφωνα με τα αιτήματα και τα σημεία πόνου από τη ΛΑΪΚΉ βιομηχανία. Μετά από 11 έτη προσπαθειών, επιτύχαμε τα ακόλουθα αποτελέσματα:

*Have η δυνατότητα να παρασχεθεί ένα πλήρες σύνολο λύσεων για τη λιανική διαφήμιση και ΝΑ ΣΚΑΘΕΙ η επίδειξη

*We τώρα έχει 7» - 50» ανοικτές λιανικές οθόνες πλαισίων με το αυτόνομο ή αρρενωπό σύστημα, με την επέκταση για το κουμπί ώθησης, αισθητήρας κινήσεων, φωτισμός των οδηγήσεων, ανιχνευτής, τεχνολογίες RFID, οι οποίες είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για τη ΛΑΪΚΉ επίδειξη

*K-Smart APK με το παιχνίδι διάσπαση-οθόνης, η κλειδαριά ιστοσελίδας και η πολυστρωματική λειτουργία αφής έχουν αναπτυχθεί, και άλλο APKs που ικανοποιεί τις ανάγκες της λιανικής βιομηχανίας αναπτύσσεται.

19,23.1, μακριά στενή οθόνη 24,28,37,43,48inch.

 

Μέχρι τώρα, Kerchan είναι προμηθευτής με το πληρέστερο μέγεθος και τις περισσότερες λύσεις για τη ΛΑΪΚΗ επίδειξη και τη λιανική βιομηχανία. Ενισχυμένος περισσότερο από τους πελάτες βιομηχανίας 500+ λιανικώς για να λύσει το πρόβλημα της λιανικής οθόνης. Δεν έχουμε σταματήσει το ρυθμό προόδου μας, με τη «πελάτης-κεντροθετημένη» έννοια, πήγαμε στα γραφεία του πελάτη να μάθουμε περισσότερους για τα αιτήματά τους. Γούρνα τρεις των επισκέψεων πελατών, καταλάβαμε περαιτέρω τις αληθινές ανάγκες αξίας των πελατών.

 

Ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε όλο και περισσότερους πελάτες στη λιανική βιομηχανία να λύσουν το πρόβλημα των λιανικών οθονών, έτσι ώστε οι πελάτες μπορούν να κερδίσουν τη μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα και να δημιουργήσουν τη μεγαλύτερη αξία.

Κίνα Shenzhen Kerchan Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

υπηρεσία της εταιρίας

Το Kerchan είναι επαγγελματικός κατασκευαστής, το οποίο εστιάζει μόνο στο όργανο ελέγχου LCD για τη ΛΑΪΚΉ βιομηχανία επίδειξης από το 2007.

Όχι μόνο παρέχουμε τα προϊόντα, αλλά και τις προσαρμόζοντας έξυπνες λύσεις την εμπειρία 12 ετών μας. Περαιτέρω περισσότεροι, μπορούμε να σας βοηθήσουμε εκτός από 40% κοστίζουμε τη σύγκριση με τους τοπικούς προμηθευτές σας.

 

Το Kerchan βοήθησε περισσότερες από 300 ΛΑΪΚΕΣ επιχειρήσεις επίδειξης να κερδίσουν τα προγράμματα για Bose, σπίτι Google, Garmin, κ.λπ…. Ένας από τους πελάτες μας είπε, με Kerchan 15,6» οθόνη, έσωσαν $400.000 για 10, εγχώρια επίδειξη 000 Google.

 

Περαιτέρω περισσότεροι, προσφέρουμε μετά από την ειδική υπηρεσία για τους ΛΑΪΚΟΥΣ πελάτες επίδειξής μας:

*To βεβαιώνει την ποιότητα των προϊόντων μας, επεκτείναμε το peroid εξουσιοδότησης για να είμαστε 2 έτη

*The το χρόνο παράδοσης των διαταγών για τα κανονικά προϊόντα κονταίνουν από 30days σε 20days

* Συνεχώς μεταβαλλόμενη μεγάλου μεγέθους οθόνη από το μέταλλο στην πλαστική περίπτωση, ώστε να μειωθούν το κόστος προϊόντων και το βάρος προϊόντων για να κερδίσει χρήματα.

 

Γιατί Kerchan;

1. Με 12 έτη εμπειρίας της τηλεοπτικής οθόνης, λύσεις φιλικός-προϋπολογισμών προσφοράς Kerchan για το ΛΑΪΚΟ πελάτη επίδειξης.

Κάνετε τη στάση πελατών μας έξω επάνω από τον ανταγωνισμό τους.

2. ΤοKerchanπαρέχειπάντατοποιοτικόπροϊόνσελογικήτιμή, έναςκατ' εκτίμησηαριθμόςότιμπορείτενα σώσετετουλάχιστον30%τουκόστουςσαςαπότουςτοπικούςπρομηθευτές

3. ΤοKerchanαφιέρωσετοπροσωπικότηςσυντεταγμένηςεπαγγελματιώνκαιδιαχειρίζεταικάθελεπτομέρειακάθεπρογράμματοςαπότηνέναρξηστηνπαράδοση. Εκείνος ομέσοςγρηγορότεροςχρόνοςπαράδοσηςκαιλάθος0γιατηδιαταγήπρογράμματόςσας.

4. Αποδοτική επικοινωνία προσφοράς προσωπικού Kerchan. Η ομάδα πωλήσεων Kerchan δίνει την υψηλή προσοχή και καλά-καταλαβαίνει στις ανάγκες σας, προσφέρει την εργασία 12hours στο communcate με σας για την έρευνα ή το πρόγραμμά σας.

Ομάδα επιχείρησης

Το Kerchan συμπεριλαμβανομένου του μάρκετινγκ, πωλήσεις, μηχανικός Ε&Α, QC, ομάδα παραγωγής, συμπληρώνει συνολικά 5 ομάδες για να εξασφαλίσει τα προγράμματα ότι του πελάτη μπορούν να τελειώσουν με υψηλό - ποιότητα και εγκαίρως. Με συνολικά την κάλυψη εργαστηρίων 2000sqm, το εργοστάσιο επίδειξης διαφήμισης εντοπίζει στην περιοχή Bao'an σε Shenzhen. Είναι ακριβώς 15min μακριά μακρυά από το διεθνή αερολιμένα Shenzhen, 30min από το σταθμό τρένου LuoHu. Με 100 καλά εκπαιδευμένους εργαζομένους, πεπειραμένες πρόσωπο πωλήσεων και ομάδα μηχανικών, καταλαβαίνουμε ότι η αγορά απαιτεί. Τα προϊόντα μας μπορούν να ανταποκριθούν στα περισσότερα πρότυπα της ευρωπαϊκής και της Μέσης Ανατολής περιοχής της Βόρειας Αμερικής. Πρότυπα δοκιμής όπως: CE/EMC/LVD/ROHS/FCC/UL/SASO, Κ.ΛΠ.

 

1. Ομάδα πωλήσεων:

Έχουμε 15 πωλήσεις που εξοικειώνονται με την αγορά, γνωστή με τα σημεία。 αξίας πελατώνΈχουν τις άριστες δεξιότητες επικοινωνίας, και επισκέπτονται τους πελάτες και καταλαβαίνουν την αγορά 2-3 φορές κάθε χρόνο. Παίρνουν πάντα τις ανάγκες και τα προβλήματα των πελατών ως πρώτη προτεραιότητα για να τους εξετάσουν και να λύσουν. Παρέχουν τις σε απευθείας σύνδεση διαβουλεύσεις και τις υπηρεσίες για 16 ώρες. Όταν ένας πελάτης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, η μέθοδος επικοινωνίας που υιοθετούμε συνήθως είναι να γίνει μια πρόσωπο με πρόσωπο τηλεσύσκεψη για να κερδίσει χρόνο των πελατών.

 

2. Ομάδα Ε&Α:

Περαιτέρω περισσότεροι, προωθούμε τα καινοτόμα και ανταγωνιστικά σχέδια κάθε τέταρτο για να ικανοποιήσουμε τη νέα ζήτηση της αγοράς. Προσφέρουμε και στους πιθανούς και από μακρού υφιστάμενους πελάτες μια πλήρη λύση ανεφοδιασμού, όπως μπορούμε να κάνουμε το cOem/την υπηρεσία ODM, η υπηρεσία cOem περιέλαβε το σχέδιο。 συσκευασίας Η υπηρεσία ODM περιέλαβε τη μητρική κάρτα PCBA τροποποιεί, στεγάζοντας το σχέδιο ή τροποποιεί, νέα παραγωγή PCBA, προσαρμογή κ.λπ. λογισμικού.  Αναπτύξαμε Κ-έξυπνο APK ως εγκατάσταση APK προεπιλογής για όλες τις αρρενωπές μηχανές μας. Μπορεί να παίξει το βίντεο μετά από τη δύναμη επάνω, διασπασμένος παίζοντας τρόπος οθόνης, Lockdown App/Ιστός, μακρινή ικανοποιημένη διαχείριση, διαλογική με την επιλογή αφής. Επίσης ανιχνευτής γραμμωτών κωδίκων υποστήριξης, βίντεο παιχνιδιού αναλόγως σύμφωνα με το διαφορετικό γραμμωτό κώδικα ο ανελκυστήρας & το παιχνίδι υποστήριξης μέσω της ανάγνωσης του RFID κολλούν, καταγράφουν τα παίζοντας στοιχεία όπως πόσες φορές παίχτηκε για κάθε βίντεο των στοιχείων. Αυτό το APK που πραγματοποιείται των περισσότερων από τις ανάγκες των πελατών στη λιανική βιομηχανία.

 

Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του πελάτη, οι όλες διαδικασίες μας εκτελούνται αυστηρά σύμφωνα με το όραμά μας «για να είναι μια επιχείρηση πρώτης θέσης που καθιστά τους πελάτες μας ικανοποιώ? και το προσωπικό ευτυχές.»

 

3. QC ομάδα: 

 QC μας στην ομάδα, υπάρχουν 6 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου IQC, IPQC, OQC, FQC. Δίνουν την υψηλή προσοχή σε κάθε ponits, όπως η κατοικία, εξαρτήματα, κιβώτιο συσκευασίας/χαρτοκιβώτια, ect. Αλλά ο σημαντικότερος είναι η δοκιμή υλικό και λογισμικό, γηράσκων τη δοκιμή. 

 

4. Ομάδα παραγωγής:

Έχουμε 100 καλά - εκπαιδευμένος και εξειδικευμένοι εργάτες να εξασφαλίσουμε έγκαιρη παράδοση των προγραμμάτων.

 

Κίνα Shenzhen Kerchan Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Shenzhen Kerchan Technology Co.,Ltd
7ο πάτωμα, Buliding Φ, εμπορικό κέντρο Fusen, Gushu, λεωφόρος Baoan, περιοχή Baoan, Shenzhen, Κίνα.
Τηλ.::86-0755-23327036-23327039
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Λιανικές οθόνες LCD προμηθευτής. © 2019 - 2020 retaillcdscreens.com. All Rights Reserved.